SAMSUNSPOR 11 SEZONDUR SÜPER LİG’E HASRET

SAMSUNSPOR 11 SEZONDUR SÜPER LİG’E HASRET
Türk futbolunun köklü kulüplerinden Yılport Samsunspor, 11 sezondur Süper Lig hasreti çekiyor.Türk futboluna önemli futbolcular ve teknik adamlar yetiştiren Samsun ekibi, bugüne kadar Süper Lig'de toplam 30 sezon mücadele etti.Süper...

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Yılport Samsunspor, 11 sezondur Süper Lig hasreti çekiyor.

Türk futboluna önemli futbolcular ve teknik adamlar yetiştiren Samsun ekibi, bugüne kadar Süper Lig'de toplam 30 sezon mücadele etti.

Süper Lig'den 7 kez düşen ve farklı sezonlarda yeniden yükselen kırmızı-beyazlı ekip, son olarak 2010-2011 sezonunda yükseldiği Süper Lig'den bir sonraki sezon yeniden bir alt lige düşmüştü. Karadeniz ekibi, son 11 sezondur yeniden Süper Lig'e yükselebilmek için mücadele ediyor.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren Samsunspor'un yerinin Süper Lig olduğunu söylediğini belirtti.

Sahadaki performansları ve taraftarlarıyla ortaya koyacakları futbol, alacakları sonuçlarla bu söylemi desteklemeleri gerektiğine işaret eden Eroğlu, "Bu lig, gerçekten zor bir lig. Bunun için çok çalışıp sezon sonu Samsunspor'u layık olduğu Süper Lig'e inşallah çıkartacağız." dedi.