Sanat dünyası 23 Nisan’ı kutladı

Sanat dünyası 23 Nisan’ı kutladı
Dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı şekilde kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından...

Dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlı şekilde kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan kutlamalarına sanat dünyası da katıldı.
Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan birçok isim duygu ve düşüncelerini paylaştı. Komedyen Cem Yılmaz “Bugün 23 Nisan” paylaşımı yaparken, müzisyen Şebnem Ferah “Bayramı’mız kutlu olsun. İçimizdeki çocuklar da hep umutlu…” ifadelerini kullandı. Oyuncu Demet Evgar “Herkes vatanı seviyor ve kurtarmaya çalışıyordu ama Mustafa Kemal Paşa lider nitelikleriyle halkı bir araya getirmeyi başardı. Mücadelenin merkezi Ankara olacaktı” mesajını paylaştı.
LEVENT’TEN VAPURDA 23 NİSAN KONSERİ
Müzisyen Haluk Levent, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel İzmir Körfezi’nde arabalı feribot üzerine kurulan platformda hayranlarına konser verdi. Levent’e İzmirliler de evlerinin ışıklarını açıp kapatarak eşlik etti. Konser sonunda Haluk Levent, konser gelirini hayatını Kovid-19’dan kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocuklarının eğitimi için bağışladığını açıkladı. Levent’e feribotta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer eşlik etti.