Sanatçı değil maganda

Sanatçı değil maganda
Yaşlı komşusunu darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Halil Sezai, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Şiddet görüntüleri nedeniyle büyük tepki toplayan Sanatçı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.Alınan...

Yaşlı komşusunu darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Halil Sezai, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Şiddet görüntüleri nedeniyle büyük tepki toplayan Sanatçı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
Alınan bilgiye göre, Tuzla’da 4 villalık bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Halil Sezai ile yan villadaki komşusu 66 yaşındaki Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasında darp edildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu.
Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle Halil Sezai’yi Kadıköy’deki evinde gözaltına aldı. Sanatçı işlemlerinin ardından, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Olayı şöyle özetleyeyim de siz yine lince devam edin; Evet, 65 yaşında bir adamla kavga ettim. Kavga ettim diyorum çünkü daha önce defalarca bu abimizin ‘gelin lan’lı tekliflerini reddettim, Güldüm geçtim” ifadelerini kullanan Halil Sezai, yaşlı komşusuyla 5 aydır sorun yaşadıklarını anlattı.
Sosyal medyada yayınlanan görüntüler için “yaptığım şey hayvanlık, buna söyleyecek lafım yok” diyen Halil Sezai, olayın elinde çiçekle gittiği komşusunun kapısında küfür ve tehditlere dayanamadığı için başladığını söyledi ve yaptıkları için herkesten özür diledi.