Sanatçılar depremzedeler için sahnede

Sanatçılar depremzedeler için sahnede
Depremzedelere yardım için sahne alan sanatçılara Gazapizm, Göksel, Derya Uluğ ve Ceza da eklendi.Rapçi Gazapizm, 16 Mart’ta Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazapizm, “BKM ile gerçekleştirmeyi planladığımız...

Depremzedelere yardım için sahne alan sanatçılara Gazapizm, Göksel, Derya Uluğ ve Ceza da eklendi.

Rapçi Gazapizm, 16 Mart’ta Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazapizm, “BKM ile gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Gazapizm Senfoni İstanbul 2023’ konserimizin tüm gelirini deprem bölgesindeki çalışmalara aktaracağız” açıklamasını yaptı.

150 kişilik dev bir orkestranın eşlik edeceği Gazapizm, sahnesinde Ceza, Göksel, Derya Uluğ ve Haluk Levent’i de konuk edecek. Konserin bilet geliri de, Köy Okulları Değişim Ağı’na (KODA) bağışlanacak.

Gazapizm’in konserine destek veren Göksel, 15 Mart’ta depremzedeler için sahnede olacağını duyurdu. Ünlü şarkıcı,  “Büyük bir kederin ortağıyız. Şimdi ise hiçbir şeyi unutmadan hep birlikte ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Müziğin iyileştirici gücünü kullanarak yardımı ve birlikteliği sürdürülebilir kılmak için 15 Mart Çarşamba akşamı Dada Salon Kabarett sahnesindeyiz. Konserimizin bilet gelirini depremin açtığı yaraları sarmak için paylaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ da sevenlerine çağrıda bulunarak, «21 Mart’ta İzmir’de çok özel bir konsere çıkıyoruz. Elde edilecek gelir İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası ile konteyner kentlerde süren yaşamları iyileştirmek için kullanılacak. Gelmeseniz bile bir biletle destek olabilirsiniz. Elini taşın altına koyan herkese minnettarım” dedi.