Sandığa gideceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak

Sandığa gideceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Aydın’da esnafı ziyaret etti, “Sandığa gideceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak” dedi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın ziyareti kapsamında Nazilli ilçesinde esnafı ziyaret...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Aydın’da esnafı ziyaret etti, “Sandığa gideceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın ziyareti kapsamında Nazilli ilçesinde esnafı ziyaret etti. Uzun Çarşı’daki ziyaret sırasında esnafla birlikte “pazar duası” eden Akşener, daha sonra alandaki kalabalığa hitap etti.

İki yılı aşkın bir süredir il il, ilçe ilçe esnaf gezdiğini dile getiren Akşener, “O dükkanların içinde bugüne kadar herhangi bir partiyi yermedim, kendi partimi hiç övmedim. Propaganda yapmadım. Dertlerinizi anlayıp, çözüm üretip, kamuoyu ile paylaşıp, sizlerin sesini kamuoyuna duyurmak üzere yapılan bir çalışmaydı bu” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞIN İSYANI: 2 SENEDİR KAN KUSUYORUM
İYİ Parti Lideri konuşması sırasında mikrofonu kendisini dinleyenlere de uzattı. O vatandaşlardan biri, “Kimine 5 maaş gidiyor, benim çocuğum da delik deşik ayakkabı ile gidiyor. Ben çocuğuma harçlık veremiyorum. 2 senedir kan kusuyorum. Delirdim artık delirdim” diyerek tepki gösterdi.

Akşener bu sözler üzerine, “Onlar burada seni duymaz. Ben senin sesini duyuracağım ama en önemli ceza ne biliyor musun? Sandığa gideceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak” karşılığını verdi.