Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 20, 2021 / 09:01

Bidebunuizle yayınında belediyelerin gri pasaport aracılığıyla insan kaçakçılığı organizasyonunun içinde olmasını değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Ben buna VIP kaçakçılık diyorum” dedi.
Ağbaba, “Bu işin sorumluluğu İçişleri Bakanlığı’nda, valiliklerde. Fakat İçişleri Bakanlığı ile ilgili ya da valilerle ilgili bir soruşturma yok. Bakan Soylu konuşmuyor. Halbuki konuşmayı sevmeyen biri değil. Boğaziçi Üniversitesi’nde kimin terörist olup olmadığına o karar veriyor. Dili sürçen bir CHP’li arkadaşımıza ilk o saldırıyor. Burada olay İçişleri Bakanlığı ile alakalıyken suçu başka belediyelere atıyor. İsmi geçen CHP’li belediyeler ‘Konuyla alakamız yok’ diyerek tek tek açıklıyor kim gidip kim geldiyse. Bunu neden yapıyorlar? İşte sadece ‘AK Parti yapmadı, CHP de yaptı, İYİ Parti de yaptı’ demek için.” dedi.
Ağbaba, işin merkezinde Bingöl’ün olduğunu söyleyerek, “Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bu işi Bingöllüler yapıyor. Ama bu işin ucunda bir terör bağlantısı olmadan bu insanlar kaçıyorsa şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım.” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top