Sarmaşık gitti, çeşme yıkıldı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 6, 2020 / 03:02

Tokat Belediye Başkanı sosyal medya hesabından “Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur” diyerek bir alanın öncesi ve sonrası fotoğrafını paylaştı. Ancak paylaşım tepkilerle karşılandı ve sosyal medyada alay konusu oldu.
Eroğlu Twitter hesabından, “Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur demiş atalarımız. Atalarımızın izinde Şehrimize hizmet etmeye, her yeri çiçek gibi yapmaya devam ediyoruz. Bu görsel sadece küçük bir örnek” diyerek bir paylaşım yaptı.
Bir duvarın öncesi ve sonrası fotoğrafının yer aldığı paylaşımda, alanın eski halinde sarmaşıklar ve bir çeşme yer aldığı görüldü. Ancak tepkileri toplayan kısım restore edilmiş halinde sarmaşıkların kesilmesi, çeşme duvarının yıkılması ve çeşmenin de yerinin değiştirilmesi oldu.
Paylaşımın altına sosyal medya kullanıcıları tarafından yazılan mesajlarda ise “Harika. Tokat’a gelirsem ilk ziyaret edeceğim alan”, “Ülkemize böyle bir eseri kazandırdığı için Tokat Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsek az”, “Tasarımda vasatlık kaderimiz mi?” gibi ifadeler kullanıldı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top