Sayan’dan kalaşnikoflu şov

Sayan’dan kalaşnikoflu şov
AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, uzun namlulu silah taşıyan kişilerle birlikte kent sokaklarında yürüdü.Mezopotamya Ajansı’na göre, Sayan ve yakınları ile Yıldırım ailesi arasında Ağrıspor’un satışı...

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, uzun namlulu silah taşıyan kişilerle birlikte kent sokaklarında yürüdü.

Mezopotamya Ajansı’na göre, Sayan ve yakınları ile Yıldırım ailesi arasında Ağrıspor’un satışı üzerinden kavga çıktı. Kavga sonrası Sayan, uzun namlulu silah taşıyan koruma ve yakınları ile birlikte kent sokaklarında yürüdü.

Sayan, kavgada bazı yakınlarının darp edilmesi nedeniyle şikayetçi oldu. Sayan’ın silahlarla yürüdüğü görüntüler bazı sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.


AĞRISPOR VE KILIÇDAROĞLU İLE İLGİSİ YOK
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, uzun namlulu silah taşıyan kişilerle yaptığı yürüyüşün Ağrıspor ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı’ya gelişi ile ilgisi bulunmadığını söyledi.

Sayan, açıklamasında, “Yapılan haberlerin tamamı yalan haber olup, asılsızdır. Olayın Ağrıspor ile ya da bahsedildiği gibi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı’ya gelişi ile ilgisi bulunmamaktadır” dedi. Sayan asfaltlama çalışması sırasında belediye başkan yardımcısına saldırı girişimi olduğunu, saldırganların gözaltına alındığını ve güvenliğinden sorumlu ekibin güvenlik çemberi oluşturduğunu belirtti.