Say’dan sonra Erkal da tepki gösterdi, İnce özür diledi

Say’dan sonra Erkal da tepki gösterdi, İnce özür diledi
Kendisini desteklemeyen ünlü isimleri “sözde sanatçı” olarak niteleyen Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye bir tepki de sanatçı Genco Erkal’dan geldi. Twitter hesabından İnce’nin fotoğrafını...

Kendisini desteklemeyen ünlü isimleri “sözde sanatçı” olarak niteleyen Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye bir tepki de sanatçı Genco Erkal’dan geldi. Twitter hesabından İnce’nin fotoğrafını paylaşan Erkal, “100.000 imzayı bulunca başı dönmüş, sağa sola ‘sanatçı bozuntusu’ diyen bu beyefendiye biz ne diyelim?” ifadelerini kullandı. Sanatçılardan art arda tepki gelmesi üzerine dün akşam sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, “Üzerine çok gidildiği için dengesinin bozulduğunu” belirterek “Bu ifade nedeniyle ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum,” dedi.

Piyanist Fazıl Say da “Kim ulan sözde sanatçı? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne? Ne içeceğimizi, ne yazacağımızı sana mı soracağız? Kore’de hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130 bin imza var,” tepkisini göstermişti.

İmza toplama sürecinin dördüncü gününde 100 bin imzaya ulaşabilen İnce, yaptığı açıklamada, “Sırça köşklerde yaşayanlar, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar… Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü?…” ifadelerini kullanmıştı.