Seccadeye Saadet yorumu

Seccadeye Saadet yorumu
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir iftar sonrasında halkla fotoğraf çektirirken seccadeye basmasına ilişkin konuşurken, "çok kalabalıktı, görmedim. Üzgünüm, operasyonlara karşı samimi Müslümanlara...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bir iftar sonrasında halkla fotoğraf çektirirken seccadeye basmasına ilişkin konuşurken, "çok kalabalıktı, görmedim. Üzgünüm, operasyonlara karşı samimi Müslümanlara sığınıyorum" sözleri sonrası Saadet Partisi Konya İl Başkanı dikkat çekici bir mesaj yayınladı.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "seccade yıkanır, temizlenir. Bir de yıkamakla geçmeyecek Allah'ın hükümleri var" diyerek, iktidar cenahına cevap verdi.

"ALLAH'IN HÜKÜMLERİNİ ÇİĞNENEMEK..."

Hüseyin Saydam, "namaz temiz bir yerde kılınır. Bu sebeple de temizliğinden emin olmadığımız yerlerde seccade serip kılarız. Şayet üzerine basılmış veya kirlenmişse yıkanır ve namaz kılınır. Bir de yıkamakla geçmeyecek olan Allah'ın hükümleri var. Esas o hükümleri çiğnememeye dikkat etmek gerek" dedi.