“Seçilebileceğin bir tarih yok Sayın Erdoğan”

“Seçilebileceğin bir tarih yok Sayın Erdoğan”
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Sayın Erdoğan, önümüzdeki 5 ayda senin seçilebileceğin bir tarih yok. Sana bir dost tavsiyesi, yancılarınla...

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Sayın Erdoğan, önümüzdeki 5 ayda senin seçilebileceğin bir tarih yok. Sana bir dost tavsiyesi, yancılarınla kafa kafaya verip hesap yapacağınıza son 5 ayını iyi geçirmek için çaba sarf et. Cumhurbaşkanlığın kötü geçti, bari jübilen güzel olsun" dedi. Akşener'in konuşmasında öne çıkan noktalar şöyle:

"Geceleri uyutmayan dertlerimizin biteceği günlere 1 hafta daha yaklaştık. Kaygıyla değil umutla uyanacağımız sabahlara 1 hafta daha yaklaştık. Sayın Erdoğan ve beceriksiz yönetiminin sandıkta elveda diyeceği kutlu güne 1 hafta daha yaklaştık. Seçim tarihi yaklaştıkça iktidar seçimi erkene almak için çırpınmaya başladı, seçimleri kazanabilecekleri bir tarih belirlemeye çalışıyorlar. İşi gücü bırakıp bununla uğraşmaya başladılar. Hatta güzelim haziran ayına çamur atmaya başladılar. Neymiş efendim haziran çok sıcak oluyormuş, neymiş sınavlar varmış? 2018'de erken seçim kararı aldığınızda haziran pek güzeldi de şimdi mi sıcak oldu? O zaman öğrenciler aklınızda değildi de şimdi mi aklınıza geldi."

"BARİ JÜBİLEN GÜZEL OLSUN"
"Halının altına süpürdükleri pisliklerin hazirana kadar ortaya çıkmasından korkuyorlar. Enflasyonu düşürdük yalanı patlar diye korkuyorlar. Maaş zamları eriyip gidecek diye korkuyorlar. Kendileri de biliyor ki sözde ekonomik model işlemiyor. Enflasyon canavarı açıklanandan daha fazla büyüyor. Sayın Erdoğan, sen kendini yorma. Önümüzdeki 5 ayda senin seçilebileceğin herhangi bir tarih yok. Sandıkta senin için emeklilikten başka seçenek yok. Sana bir dost tavsiyesi, yancılarınla kafa kafaya verip hesap yapacağınıza son 5 ayını iyi geçirmek için çaba sarf et. Cumhurbaşkanlığın kötü geçti bari jübilen güzel olsun. Mesela son 5 ayın kalmışken, hazır EYT çıkmışken Nebati Bakanı emekli et, Merkez Bankası Başkanı'nı emekli et, 5 maaşlı danışmanlarını emekli et, partinin değil, milletin Cumhurbaşkanı ol."