‘Seçim artık bir tercih değil’

‘Seçim artık bir tercih değil’
Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın ‘sabredin’ açıklamalarını eleştirdi, “Sabır taşı çatlamış, seçim artık bir tercih değil, bir mecburiyettir” dedi.Konuşmasında...

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın ‘sabredin’ açıklamalarını eleştirdi, “Sabır taşı çatlamış, seçim artık bir tercih değil, bir mecburiyettir” dedi.

Konuşmasında ekonomi bakanı Nureddin Nebati’nin ‘sabredin’ ifadelerini eleştiren Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle: “Ciddiyetsiz tutumlar sergileyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin affını isteyeceği gün gittikçe yaklaşıyor. Sabır taşı artık çatlamış milletimize, ‘sabretmeyi’ tavsiye eden bu üstün zekalılar, konu, 5’li çete ve saray oligarşisi olunca, nedense bambaşka bir yaklaşım sergiliyor. Mesela; Millete gelince, ‘sabır’ diyenler yandaşa gelince, ‘Al sana bir maaş daha’ diyor. Türkiye, Bay Kriz ve ucube sistemini, daha fazla taşıyamaz. Bu kadar basit. Milletimiz ve memleketimiz için seçim, artık bir tercih değil, bir mecburiyettir.”

“Asgari ücretli milyonlarca vatandaşın evine ekmek götüremediğini söyleyen Akşener, “İğneden ipliğe her şeye gelen zamlara göre asgari ücreti yeniden güncelleyin. 2 bin 500 liraya çıkardığınız en düşük emekli maaşını da asgari ücret kadar bir orana çıkarın. İnsanlar aç mı ölsün? Kimse ayın sonunu getiremiyor. Vatandaşlar, her ay arttıkça artan faturalarla boğuşuyor” ifadelerini kullandı.