Seçim için 3 alternatif

Seçim için 3 alternatif
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin son zamanlarda yeni partileri hedef alan sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, “Sayın Bahçeli son derece başarısız bir liderdir. Siyasi artıklar veya bir şey varsa...

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin son zamanlarda yeni partileri hedef alan sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, “Sayın Bahçeli son derece başarısız bir liderdir. Siyasi artıklar veya bir şey varsa Bahçeli önce aynaya bakmalı” ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Elif Doğan Şentürk ve Sözcü gazetesi Ankara temsilcisi Saygı Öztürk’ün KRT TV’deki özel yayınına Gelecek Partisi genel merkezinden katıldı.
MHP lideri Bahçeli’nin DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’a ‘siyasi fosil’ demesi, kendisine ise ‘siyasi atık’ sözlerini yorumlayan Davutoğlu, “Sayın Bahçeli son derece başarısız bir liderdir. Siyasi artıklar veya bir şey varsa Bahçeli önce aynaya bakmalı. Bahçeli’nin hesabı şu: Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı elinde tutsun. Ama gerçek gücü ben kullanayım. Onlar yıpransın, onlardan kaçan özellikle Orta Anadolu oyları MHP’ye aksın. Bu başarılı da oldu. MHP’nin oyları İYİ Parti’ye gitti büyük ölçüde, AK Parti’den kaçan takriben yüzde 15-16 civarındaki oyların bir kısmı MHP’ye gidiyor. Sayın Bahçeli yeni partilerin çıkmasından, özellikle Gelecek Partisi’nin çıkmasından rahatsız. Gelecek Partisi ile birlikte AK Parti’den rahatsız olan kitleler için bir adres vardır” diye konuştu.