Seçimi kazanmak için Hazine’nin musluklarını açıyorlar

Seçimi kazanmak için Hazine’nin musluklarını açıyorlar
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "yolsuzluk ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye" vaadine gönderme yapan Karamollaoğlu,...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "yolsuzluk ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye" vaadine gönderme yapan Karamollaoğlu, hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi.

VAADLERİN HEPSİ SEÇİM SONRASINA KALACAK
Karamollaoğlu konuşmasında AK Parti'yi eleştirerek başladı. "Yeni bir iktidarın ayak seslerini duyan AK Parti iktidarı, seçimi kazanmak için şimdilerde Hazine’nin tüm musluklarını açıyor" diyen Karamollaoğlu şunları söyledi: "AK Parti bir taraftan gerçekleşmesi imkânsız sayıda konut projesi iddiasıyla ortaya çıkmakta, diğer taraftan pek çok popülist politikayı hayata geçirme gayreti içine girmekte. Nasıl olsa yapılan vaatlerin hepsi seçim sonrasına kalacak, bunu da biliyorlar."

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
Sayın Erdoğan şimdi de yolsuzluk ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye vaat ederek bunu kendilerinin başaracaklarına inanıyor. Güler misin ağlar mısın? 20 yıllık bir geçmişi olan iktidar, problem var diyor. Ne zaman 20 yıl sonra? Çözeceğim diyor, 20 yıl sonra? Ne zaman? Bir dönem daha verirseniz. Allah sana akıl fikir versin."