Şehitler üzerinden pazarlık yaptırmayız

Şehitler üzerinden pazarlık yaptırmayız
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki seçimleri kaybedeceğini vurgulayan Akşener, “Sayın Erdoğan’ı uyarıyorum, bu saatten sonra milletim beni...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki seçimleri kaybedeceğini vurgulayan Akşener, “Sayın Erdoğan’ı uyarıyorum, bu saatten sonra milletim beni affetsin, ortağım beni kandırdı edebiyatını kimse yemez. Yenilgiyi şimdiden sindirmeye başlasan iyi edersin muhterem, sandıkta başına gelecek hazin sonu görmemize az kaldı. Sen kendini parçalasan da nutuklar atsan da bizler, bizden öncekiler gibi istibdata dur demeye devam edeceğiz, söz milletindir diyeceğiz. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akşener, konuşmasında İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği talebine değindi. İki ülkenin PKK’ya karşı gerekli tepkiyi göstermesi ve terör örgütünü topraklarından çıkarması gerektiğini ifade etti.

Erdoğan’a seslenen Akşener şu şekilde konuştu:
“Eğer amacın PKK’yı Avrupa’dan tasfiye etmekse yolu yordamı bellidir, biz de yanında dururuz. Ama yok, eğer amacın tansiyonu yükseltip para pazarlığına oturmak ve elini yüksekten açmaksa, orada sana dur demek boynumuzun borcudur. Avrupa ile para pazarlığı yapmak için şehitlerimizin kanını peşkeş çekmene müsaade etmeyiz.”

İsmail Koncuk, yeniden İYİ Parti’de
Adana Milletvekili İsmail Koncuk, 2. olağan kurultayda yaşanan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği seçimi ile ilgili liste tartışması sonrasında istifa ettiği İYİ Parti’ye geri döndü.

Koncuk’un katılımıyla İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 37’ye yükseldi. İYİ Parti’nin grup toplantısına katılan Koncuk’a rozetini, Genel Başkan Meral Akşener taktı.