SELÇUK-ALAÇATI ETABI GROVES’İN

SELÇUK-ALAÇATI ETABI GROVES’İN
57’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun (Tour of Türkiye) 2’nci gününde koşulan 158.4 kilometrelik Selçuk-Alaçatı etabını Bike Exchange takımından Alexander Kaden Groves 4 saat 02 dakika 10 saniye ile kazandı....

57’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun (Tour of Türkiye) 2’nci gününde koşulan 158.4 kilometrelik Selçuk-Alaçatı etabını Bike Exchange takımından Alexander Kaden Groves 4 saat 02 dakika 10 saniye ile kazandı. Finişe toplu gelen Peloton’un arasından sıyrılan Avustralya’lı bisikletçi muhteşem bir sprintle çizgiyi birinci geçti.

Saat 10.45’te İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nun birlikte salladığı damalı bayrakla 165 sporcu, Selçuk-Alaçatı etabı için pedal çevirmeye başladı.

Finişe 56 kilometre pelotonun içinde yer alan kalabalık grubun bisikletçileri pedal pedala gelince kaza kaçınılmaz oldu. 7-8 sporcu düştü ancak önemli bir yaralanma olmadı ve kaza geçirenler yola devam etti.

57’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun üçüncü gün yarışına bugün 121.8 kilometrelik Çeşme-İzmir etabı ile devam edilecek.