Selçuk Özdağ: Kılıçdaroğlu tutuklanabilir

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 25, 2020 / 06:24

Halk TV’de katıldığı bir yayında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu büyük bir tehlikenin beklediğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Kılıçdaroğlu CHP genel başkanıyken tutuklanabilir” dedi
Halk TV’de Fatih Ertürk ile Günün Raporu programına konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, milletvekillerinin dokunulmazlığı konusunu yorumlarken vekillerin dokunulmazlığı değiştiğini, CHP ve HDP’nin zamanı doğru okuyamadığını söyledi ve “Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasaya ek bir madde koyarak fezlekesi olanların yargılanmasının ve vekilliklerinin düşürülmesinin önünü açtı. Şimdi Kılıçdaroğlu’nu büyük bir tehlike bekliyor “ dedi.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İyi Parti lideri Meral Akşener’i dokunulmazlığının olmamasıyla tehdit ettiğini belirten Selçuk Özdağ, aynı tehdidin Kılıçdaroğlu’na da yapıldığını ifade etti ve ekledi: “Erdoğan, Kılıçdaroğlu’na ‘Sizin dokunulmazlığınızı da kaldıracağız’ dedi. Şimdi sayın Kılıçdaroğlu’nu büyük bir tehlike bekliyor. Yanılmıyorsam 39’a yakın fezlekesi var. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı iken tutuklanabilir.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top