Sele teslim olan Abide Kavşağı tartışma yarattı

Sele teslim olan Abide Kavşağı tartışma yarattı
Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 3 Aralık 2022 hizmete açılan Abide Köprülü Kavşağı ‘nın sel felaketinde göle dönmesi dalgıçlarla arama-kurtarma çalışması yapılması tartışmaları...

Şanlıurfa’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 3 Aralık 2022 hizmete açılan Abide Köprülü Kavşağı ‘nın sel felaketinde göle dönmesi dalgıçlarla arama-kurtarma çalışması yapılması tartışmaları da beraberinde getirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin sosyal medya hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün açılışa ilişkin paylaşımını alıntılayarak, “Şaibeli şekilde 104 milyona ihale ettiler. 4 ay önce apar topar açılışını yaptılar. Erdoğan açılışa gelecek diye toprağı yeşil boyayla boyadılar. Bugün kavşak su altında kaldı, altgeçitte can pazarı yaşandı. Yaptıkları her iş çürük, hepsi millete zarar,” diye yazdı.

Beyazgül ise sosyal medyadan Tekin’e, “Bahsi geçen alt geçit 11 sene önce yapılmıştır. Bizim dönemimizde yapılan ve Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı yapılan Abide Kavşağı ve Üst Geçitleri’dir. Görülmemiş bir felaketle mücadele ettiğimiz böyle bir günde, bir de sizin iftiralarınızla uğraşmak zorunda kalıyoruz,” yanıtını verdi.