Sen misin savcıyı muayene etmeyen

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 13, 2021 / 11:41

Osmaniye Devlet Hastanesi ortopedi bölümüne gelen cumhuriyet savcısı, sırası gelmeden odasına girdiği doktorun kendisini muayene etmemesiyle, doktoru gözaltına aldırdı.
Daha önce farklı bir doktorda muayene olan Osmaniye’de görevli Cumhuriyet Savcısı Mehmet B., bugün Osmaniye Devlet Hastanesi ortopedi bölümüne gelerek Ortopedi Uzmanı Doktor Kemal Gökhan Günel’in odasına girdi.
Kendisinin savcı olduğunu söyleyen Mehmet B., doktordan kendisini muayene etmesini istedi. İçeride başka bir hasta olduğunu söyleyen Doktor Kemal Gökhan Günel, Savcı Mehmet B.’ye daha önceki doktoruna kontrol olması gerektiğini, bu şekilde kendisini muayene edemeyeceğini belirtti.
Yaşadığı olayın tamamıyla savcının nüfuzunu kullanmak olduğunu belirten Doktor Kemal Gökhan Günel, olayı şöyle anlattı:
“Odamda bana bağırdı çağırdı. ‘Şimdi senle görüşeceğiz, sen beni nasıl muayene etmezsin’ dedi. Ben ve hemşirem odamdan çıktık. Bir süre sonra geri geldim. Hastalarım odanın önünde birikmiş şekilde duruyor. Odama girdiğimde savcı bey hala odadan gitmemiş. Sonra ‘Ters kelepçe yapın emniyete götürün’ şeklinde polise talimat vermiş. Hastaneye polisler geldi. Üstelik ben olay saatinde hastanede nöbetçi doktordum.”
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayı doğruladığı açıklamasında Doktor Kemal Gökhan Günel’in görevden kaçındığı ve Savcı Mehmet B.’yi aşağıladığı iddia edildi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top