Senden korkan senden beter olsun

Senden korkan senden beter olsun
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Tokat İl Başkanlığı'nda CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ile birlikte basın açıklaması yaptı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP’li belediyeler...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Tokat İl Başkanlığı'nda CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz ile birlikte basın açıklaması yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, CHP’li belediyeler ile ilgili sözlerine yanıt veren Özel "Dün eline bir kırmızı dosya almış, bu dosyayı açıklayacağım. İçinden şu çıkacak, bu çıkacak. Külliyen yalan. Buradan tüm milletimize sesleniyorum. Fotoroman Süleyman, yalan bitmeden doğruyu konuşmaz. 'Efendim Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin teröre verdiği destekleri açıklayacağım.’ Böyle bir şey varsa dünden bugüne durmak, görevi kötüye kullanmandır. Hodri meydan, çık açıkla. Ama biz biliyoruz ki geçen sene bütçede '557 tane İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terörist var' dedin. Hatta döküm verdin. 455'i PKK'lı, 80'i DHKP-C'li, 20'si MLKP, 2'si MKP'li dedin. Bir yıl geçti, hani vardı. Hem biliyorsun 557 teröristi, bir şey yapmıyorsun. Ortada geçen seneki yalanı duruyorken, dün akşam yüzünün kızarmadığı, kızarması gerektiği kadar kırmızı o dosyası gösteren Süleyman Soylu'ya diyoruz ki; yine blöf yapıyorsun, yine şantaj yapıyorsun. Senden korkan senden beter olsun. Bildiğin bir şey var da açıklamıyorsan, görevini kötüye kullanıyorsun. Gelecek haftayı beklemiyoruz. Pazartesi sabah istiyoruz. Çık ve açıkla" dedi.