SERDAR DURSUN’DAN ARDA GÜLER’E ÖVGÜ

SERDAR DURSUN’DAN ARDA GÜLER’E ÖVGÜ
Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Serdar Dursun, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisini kazanmak için gideceklerini...

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Serdar Dursun, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisini kazanmak için gideceklerini ifade ederek, “Özel bir maç, derbi. Kazanmak için gideceğiz. 3 maçımız kaldı. İnşallah 3’te 3 yapıp sezonu iyi şekilde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu, takım arkadaşı genç futbolcu Arda Güler hakkında da konuşarak, “Arda’yı yazdan beri tanıyorum. İlk idmanlarda gördüm. Kendini belli ediyor ister istemez. Herkes anlıyor çok değişik bir yeteneği olduğunu. Çok genç, daha 17 yaşında. Bu sene oynadığı seneye göre çok müthiş işler yaptı. Çok da iyi ve temiz bir çocuk. Benim her zaman gençlere önerim; Fenerbahçe gibi camialar çok büyük. Hele Türkiye’deki genç oyuncular için böyle baskılarla oynamak zordur. İlk sene biraz daha kolaydır ama seneye Arda için nasıl olacak onu bilemem. İnşallah sakatlık bela olmadan kendini geliştirir. Kişilik olarak böyle kalır. Fenerbahçe zordur, ister istemez acayip oyuncular var. Forma rekabeti de olacak. İnşallah son maçları da iyi geçirip Avrupa’ya en kısa zamanda gider” değerlendirmesini yaptı.