SERGEN VE ATİBA

SERGEN VE ATİBA
Seyircisiz kurultay, seyircisiz maç…Ligin son maçı.Dertliyiz. Beşiktaş, kramponlarını hem de önemli kramponlarını tek tek yitiriyor. Para arıyor yönetim, SMS bekliyor, İBAN veriyor. Umutlar şampiyonlar liginde, matematik buna...

Seyircisiz kurultay, seyircisiz maç…
Ligin son maçı.
Dertliyiz. Beşiktaş, kramponlarını hem de önemli kramponlarını tek tek yitiriyor. Para arıyor yönetim, SMS bekliyor, İBAN veriyor. Umutlar şampiyonlar liginde, matematik buna imkan veriyor. Sergen Yalçın kayıplara ağzını açmıyor. Yönetimi zorlamıyor. Hep uzağa bakıyor dikkat ederseniz. Top önünde oynanıyor, sağ bek çelmeye çalışıyor meşin yuvarlağı onun gözü tam sol açıkta. Bir bildiği var biliyoruz, gözleri ele veriyor kendini.
Yine de umutluyuz.
Gençlerbirliği düşmeye çok yaklaştı, İzmir’de Göztepe’yi yenerek bu ihtimali ortadan kaldırdı. İlk yarı iki gol VAR. 33’te Gençlerbirliği, 43’te Beşiktaş attı topu filelere. İkisi de iptal, gerekçe eller. Yıldırım Gürses yazmıştı o şarkıyı bir dönem dillerde idi.
“Mektup yazar, naz eder / Kışlarını yaz eder / Açılır niyaz eder/ Uçuşan ellerimiz”
Sabrediyoruz.
İki golü VAR iptal etti. Ama ilk yarı nefis atakları izledik iki takımdan da.
Atiba Hutchinson, Beşiktaş’ın kazandığı penaltıyı gole çevirdi ikinci yarı. Dünya için küçük ama bizim için büyük bir adımdı attığı, Sergen’in attırdığı gol. Niye mi?
Bu sezon 6. golü. Vedalaştığımız golcümüzden sonra en çok gol atan adam olma unvanı onun oldu, hem de bir ön stoper olarak…
İki gol daha buldu Beşiktaş ikinci yarı, zaten oyunun hakimi idi. Rahat bir idmana çevirdi maçı, zaman zaman Ersin sert şutlara çalışsa da Beşiktaş maçı çoktan almıştı. Siyaset girmez ise Beşiktaş şampiyonlar liginde.
Biri beyaz biri siyah iki güzel güzel adam Sergen Yalçın ve Atiba bu başarının mimarı. Sergen tarihi yeni, yeniden yazmaya başladı.