SERGEN YALÇIN’DAN GENÇLERE YEŞİL IŞIK

SERGEN YALÇIN’DAN GENÇLERE YEŞİL IŞIK
Kara Kartal’da sahneye gençler çıkacak. Kalede eldivenleri Ersin Destanoğlu’na verecek olan Sergen Yalçın; Dorukhan Toköz’e de kadroda yer açacak. Erdoğan Kaya, Kartal Kayra gibi isimler de kalan 8 haftada şans bulacak.Loris...

Kara Kartal’da sahneye gençler çıkacak. Kalede eldivenleri Ersin Destanoğlu’na verecek olan Sergen Yalçın; Dorukhan Toköz’e de kadroda yer açacak. Erdoğan Kaya, Kartal Kayra gibi isimler de kalan 8 haftada şans bulacak.
Loris Karius’la yolların ayrılmasının ardından kalan 8 haftada kaleyi Ersin Destanoğlu’na emanet edecek olan başarılı teknik adam, böylelikle genç file bekçisinin yeni dönem öncesinde tecrübe kazanmasını sağlayacak.
Dorukhan’dan da yeni dönemde birçok bölgede yararlanmak isteyen Sergen Yalçın, ligde kalan maçlarda bu oyuncusuna çok sık süre verip genç oyuncunun kendisini daha da geliştirmesinin önünü açacak.
Stoper hattında elinde Domagoj Vida, Enzo Roco ve Victor Ruiz gibi isimleri bulunduran teknik direktör Sergen Yalçın, ek olarak takımın 19 yaşındaki savunmacısı Erdoğan Kaya’yı da takım çalışmalarında bu 3’lüyle beraber denemeye başladı.
Sergen Yalçın, takımın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz’a da ön libero hattında şans verecek ve oyuncunun potansiyelini göstermesini sağlayacak.