SERGEN YALÇIN’DAN OĞUZHAN’A VETO

SERGEN YALÇIN’DAN OĞUZHAN’A VETO
Teknik Direktör Sergen Yalçın, yeni sezon için kadro yapılanması çalışmalarını hızlandırdı. Başarılı çalıştırıcı devre arasında Feyenoord’a kiralık olarak giden Oğuzhan Özyakup konusunda da kararını verdi. Sergen...

Teknik Direktör Sergen Yalçın, yeni sezon için kadro yapılanması çalışmalarını hızlandırdı. Başarılı çalıştırıcı devre arasında Feyenoord’a kiralık olarak giden Oğuzhan Özyakup konusunda da kararını verdi. Sergen Yalçın’ın hazırladığı geniş listede, Ozzy’in ismi yok. Beşiktaş’la 2 yıl daha sözleşmesi olan Oğuzhan, Siyah-Beyazlı kulüpten 2 milyon euro maaş alıyor. Hollanda ekibi Oğuzhan’ı yeniden kiralamak istiyor. Bu konuda da görüşmeler devam ediyor.
ELNENY’NİN İŞİ ZOR
Arsenal’den kiralanan Elneny’nin alacaklarının ödenmesi konusunda ısrarcı olduğu ve geri adım atmaya yanaşmadığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör Sergen Yalçın’la da bazı sorunlar yaşadığı da belirtildi. Başarılı çalıştırıcı kalan 8 haftalık periyotta Elneny’ye formayı vermeyecek. Mısırlı orta saha oyuncusunun yeni sezonda da takımda olması beklenmiyor. Arsenal de Elneny’yi kadroda düşünmüyor.