Serhat Özcan da TİP'ten aday

Serhat Özcan da TİP'ten aday
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, oyuncu Serhat Özcan'ın Türkiye İşçi Partisi'nden(TİP) milletvekili adayı olacağını duyurdu.TİP Genel Başkanı Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özcan'ın...

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, oyuncu Serhat Özcan'ın Türkiye İşçi Partisi'nden(TİP) milletvekili adayı olacağını duyurdu.

TİP Genel Başkanı Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özcan'ın milletvekili adayı olacağını açıkladı. Erkan Baş'ın paylaşımı şöyle:

Tiyatro ve sinema dünyamızın başarılı oyuncularından, haksızlığa ve adaletsizliğe karşı duruşuyla da bildiğimiz sevgili Serhat Özcan adaylık teklifimizi kabul ederek hepimizi çok mutlu etti. Gönülden teşekkür ediyorum.

TIKLAYIN - İşte küçük çocuğun Cumhurbaşkanı adayı

TİP’İN ADAYLARI

Türkiye İşçi Partisi milletvekili adaylığı başvuruları bu hafta başında son buldu.

Deprem bölgesine gönderilmek üzere 1 gıda ve 1 hijyen kolisiyle yapılan başvurularda TİP’e ulaşan toplam başvuru sayısı 1397.

Bu başvurular arasında kamuoyunun tanıdığı bazı isimleri bulunuyor.

Çorlu Tren Katliamı’nda 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, haber takibi esnasında öldürülen gazeteci Metin Göktepe’nin ablası Meryem Göktepe, oyuncu Mehmet Aslantuğ ve gazeteci İrfan Değirmenci bu isimlerden bazıları.