SEVILLA’NIN GÖZÜ NELSSON’DA

SEVILLA’NIN GÖZÜ NELSSON’DA
Daha önce Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla bu kez gözünü Victor Nelsson'a dikti.İspanyol basınında çıkan haberlere göre Kounde'nin Barcelona'ya transferi sonrasında bu bölgeye transfer yapmayı planlayan Endülüs...

Daha önce Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla bu kez gözünü Victor Nelsson'a dikti.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre Kounde'nin Barcelona'ya transferi sonrasında bu bölgeye transfer yapmayı planlayan Endülüs ekibi, Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

La Colina de Nervión'un iddiasına göre Sevilla, Nelsson ile çoktan masaya oturdu ve Danimarkalı yıldız İspanyolların sunduğu proje için oldukça heyecanlandı.
Haberde Sevilla'nın Galatasaray ile resmi olarak temas kurmadığı ancak kısa süre içinde görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

Orta sahaya iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın istediği diğer bir yıldız olan Evander'in transferinde artık pürüzlerin kaldığı iddia edildi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın 24 yaşındaki futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını ve oyuncuyla yıllık 1.3 milyon Euro ücret ödeneceğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Midtjylland ile 47 maça çıkan Evander, 17 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi.