SEYRANTEPE’DE BÜYÜK RANDEVU

Son Güncellenme Tarihi: Mart 14, 2022 / 05:54

Beşiktaş, bugün Galatasaray’la Seyrantepe’de karşı karşıya gelecek. Nef Stadı’nda yapılacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Derbide hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

İki takımın rekabetinde zaman zaman yaşanan çeşitli gerginliklere son olarak ‘erteleme’ gerginliği eklendi.

UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içi İspanyol ekibi Barcelona ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak rövanş için avantaj elde eden Galatasaray, 17 Mart’ta oynanacak ikinci maç öncesi derbinin ertelenmesini isterken siyah-beyazlı camia bu talebi kabul etmedi.

İspanya dönüşü olumsuz hava koşulları nedeniyle İzmir’e giderek çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Siyah-beyazlı ekipte derbi müsabakası öncesi Cyle Larin, Rıdvan Yılmaz, Alex Teixeira, Welinton Souza, Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte tedavisi devam eden Miralem Pjanic de yarın oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ’TAN ELMAS’A SERT CEVAP

Beşiktaş Kulübü, Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’ın dün yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Nef Stadı’nda yağış nedeniyle oluşabilecek zemin problemleri ihtimaline karşılık Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Barcelona maçları için Vodafone Park’ı Galatasaray Kulübü’nün kullanımına açılabileceği vurgulanarak Başkan Ahmet Nur Çebi’nin dünkü daveti hatırlatıldı.

İstanbul’a ulaşımda bir sorun yaşanmamasına rağmen Galatasaray’ın İzmir’de antrenmanlarını sürdürmesinin sorgulandığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
“Ülke puanını bahane ederek kurallara, yönetmeliklere aykırı taleplerine kılıf aramak için İzmir’e gitmeleri, üstelik uçaklar Barcelona’dan da İzmir’den de İstanbul’a ulaşıyorken bunu yapmış olmaları kafalarında saklı niyetlerini gerçekleştirmek için uyguladıkları planın bir parçası mıdır? Günler öncesinden yetkililer tarafından açıklanmış hava durumu raporları ortadayken ulaşım ve saha zemini ile ilgili tedbir almamış olmalarının sebebi nedir?”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top