SEZON BİTTİ AMA…

Haziran 2018’de başkanlığa seçilen Ali Koç bir seneyi daha şampiyon olamadan tamamladı. Bunca başarısızlığa rağmen kendisi hala başkan olmaya ve önümüzdeki sene için bütün kararları almaya devam ediyor. Aslında, İsmail Kartal geldikten sonra adeta mucizeler yaratmasaydı, Ali Koç’a tepkiler çok daha yüksek sesli olurdu. Bana göre Ali Koç’a tepkiler, “ İçimizdeki Norveçlilerin” protestoları kesilmemeliydi ve bu sene başkan istifa etmeli, ettirilmeliydi. Olmadı, demek ki taraftarımız farklı düşünüyor, seneye yaşanacak herhangi bir başarısızlıkta bunun sorumlusu bana göre, bir anlamda Ali Koç’u istifaya zorlamayan taraftar olacak.
Şimdi hepimizin gözü kulağı, hoca ve oyuncu transferlerinde. Çok hızlı hareket etmek lazım zira bir sürü ön eleme oynayacağız…Fenerbahçe çok enteresan bir takım, bu sene iki maçta da berabere kaldığı belki de sezonun en iyi futbolunu oynadığı Frankfurt UEFA şampiyonu oldu. Hatta, Frankfurt’u yenemediği tek takım Fenerbahçe… Mantıklı bir açıklaması olmayabilir, gariplik, tuhaflık diyebilirsiniz ama siz de biliyorsunuz Fenerbahçe’nin her zaman bu tür gariplikler yapma potansiyeli vardır. Demem o ki bu rezalet sezonda bile Fenerbahçe UEFA şampiyonuna iki maçta da yenilmiyorsa ve kaçırdığı bir penaltı ile eleniyorsa, önümüzdeki sene doğru hoca ve transferlerle çok şeyler yapabilir.
Sözün özü rezalet sezon, İsmail Kartal sayesinde “eh işte” bir sezona dönüştü. Facia denebilecek sezon başarısız bir sezona yükseldi… Sevinir misiniz, üzülür müsünüz siz karar verin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi