SGK binası TÜGVA’ya verilmiş

SGK binası TÜGVA’ya verilmiş
Devlet ve belediye tahsisleriyle gündeme gelen TÜGVA’ya Antalya’da da Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün eski binasının verildiği ortaya çıktı. TÜGVA binada tadilat çalışmalarına başladı.Çalışma ve...

Devlet ve belediye tahsisleriyle gündeme gelen TÜGVA’ya Antalya’da da Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün eski binasının verildiği ortaya çıktı. TÜGVA binada tadilat çalışmalarına başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması nedeniyle boş kalan Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mülkiyeti Hazine’ye ait eski binayı devralan TÜGVA, binada tadilat ve güçlendirme çalışması yaptırıyor.

ANTALYA’DA TAHSİS EDİLEN YURT
En son sızdırılan belgelere göre ise TÜGVA’nın kamu kurumlarından yalnızca yurt istemekle kalmadığı; “sportif faaliyet”, “eğitim-kültür” ve “sosyal hizmet ve yardımlaşma” faaliyetleri için de taşınmaz talebinde bulunduğu ortaya çıktı. Türkiye genelinde çoğunluğu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konan toplam 820 öğrenci yurdundan 61’inin TÜGVA tarafından talep edildiği anlaşıldı. Bu yurtlar arasında yer alan Antalya’daki Özel Yükseköğrenim Bayram-Mustafa Doğan Erkek Öğrenci Yurdu’nun TÜGVA’ya verildiği belirtildi. Yenigün Mahallesi’ndeki yurdun adı değiştirilerek Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu haline getirildi.