Şiddetin sorumlusunu buldu! Kılıçdaroğlu

Şiddetin sorumlusunu buldu! Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırgan milletvekili Zafer Işık’la ilgili disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin bir soruyu yanıtladı. Parti genel merkezinde gazetecilerle bir araya gelen Çelik, “Bununla...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırgan milletvekili Zafer Işık’la ilgili disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin bir soruyu yanıtladı. Parti genel merkezinde gazetecilerle bir araya gelen Çelik, “Bununla ilgili bir değerlendirmemiz yok. İstenmeyen bir arbede oluştu, bu kavganın ortaya çıkmamasını arzu ederdik. Sözel şiddet Sayın Kılıçdaroğlu tarafından başlatıldı ve maalesef bu noktalara kadar gelmiş oldu” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘tiran’ ve ‘diktatör’ gibi ifadeler kullandığını söyleyen Çelik, bunun “hiç kimsenin haddine olmadığını” söyledi. Çelik, “Yaşanan arbedede hangi partiden olursa olsun, bir milletvekilin fiziki bir saldırıya uğraması ve hastaneye gitmesi gereken bir durumun yaşanmasından dolayı fevkalade üzüntülüyüz. Fiziksel şiddet kadar sözel şiddet de bir meseledir. Buna karşı ortak bir tutum gerçekleştirmek gerekir” dedi.