"Sinan Oğan'ın yeğeni" olduğunu iddia etmişti: O kişi troll çıktı

"Sinan Oğan'ın yeğeni" olduğunu iddia etmişti: O kişi troll çıktı
14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı'ndan aday olan ancak seçilemeyince saf değiştirip Cumhur İttifakı'nı desteklemeye başlayan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın "Eleman" olarak tanımladığı Sinan Oğan'ın yeğeni olduğunu iddia eden...

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı'ndan aday olan ancak seçilemeyince saf değiştirip Cumhur İttifakı'nı desteklemeye başlayan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın "Eleman" olarak tanımladığı Sinan Oğan'ın yeğeni olduğunu iddia eden bir kişi sokak röportajında konuştu. Söz konusu seçmenin troll olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Deniz Demir, sosyal medya hesabından sokak röportajının yer aldığı videoyu paylaştı. Röportajda Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 'yeğeni' olduğunu ileri süren bir seçmen; "Onun politikasını kendime uygun bulmuyorum, yanlış yaptığını düşünüyorum o yüzden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim" dedi.

Söz konusu seçmenin troll olduğu ortaya çıktı.

Emir Kalkan isimli genç seçmen, sosyal medyadan açıklama yaparak "Şakasına söyledim sinan oğan dayım değil. Yayılmasın, kimse zarar görmesin." dedi.

Kalkan'ın paylaşımını alıntılayan Oğan ise "Bir sürü insanı trollemiş, madara etmişsin yeğen :)" ifadelerini kulland.