Sınava ambulansla getirildiler

Sınava ambulansla getirildiler
Tüm yurtta yapılan LGS sınavında salgına karşı tedbirler alınırken, Adıyaman’da koronavirüs tedavisi gören öğrenciler, kendileri için özel hazırlanan okul ve sınıflara ambulansla götürülerek sınava girdi. Adıyaman’da...

Tüm yurtta yapılan LGS sınavında salgına karşı tedbirler alınırken, Adıyaman’da koronavirüs tedavisi gören öğrenciler, kendileri için özel hazırlanan okul ve sınıflara ambulansla götürülerek sınava girdi. Adıyaman’da koronavirüs testleri pozitif çıkan ve tedavi gören öğrenciler için Adıyaman Lisesi’nde izole bir sınıf oluşturuldu. Uygulama kapsamında hastanede tedavileri devam eden ve evlerinde izole altında tutulan öğrenciler, 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulanslarla alınarak, sınav olacakları okula götürüldü. Öğrenciler sınavdan sonra yeniden alındıkları yerlere götürüldü.
Koronavirüs olduğunu öğrendikten sonra evde karantinada bulunan öğrencilerden Aydın Bekmezci, “Geçen günlerde korona virüs testim pozitif çıktı. Sağlık görevlileri sağ olsunlar gelip beni evden aldı. Şimdi sınava gireceğim. Sınavdan sonra da yeniden eve götürecekler. Umarım her şey güzel olur” dedi.