Singapurlu Omix Türkiye pazarını fethetmeye geliyor

Türkiye pazarına giren Singapur merkezli teknoloji markası OMIX, Uzak Doğu’nun teknolojideki bilgi ve deneyimini yerli üretim kabiliyetleriyle bir araya getiriyor.

Türkiye pazarına yeni giren Omix, üst segment teknoloji ürünlerini erişilebilir fiyatlarla tüketiciye sunarak pazarda fark yaratıyor. OMIX ürünleri, kaliteyi ileri teknolojiyle birleştiriyor ve en kullanışlı haliyle tüketiciye sunuyor.

Akıllı insanların akıllı teknoloji markası
“Akıllı insanların akıllı teknoloji markası” mottosuyla yola çıkan OMIX, yenilikçi ve uygun fiyatlı akıllı teknoloji ürünleri ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Her üründe farklı bir deneyim yolculuğu yaşatmayı hedefleyen OMIX, şık tasarımı ve yüksek teknolojisiyle dikkat çeken X300 ve X500 akıllı telefon modellerini ve ekosistem ürünlerini tanıttı. Yeni telefonlar yapay zeka destekli kamera özellikleriyle öne çıkıyor.
OMIX Tuzla Organize Sanayi Bölgesindeki tesisinde ürettiği yeni modellerinden X300 ve X500’de 6,67 inçlik Full HD+ ekranı ile sonsuz bir ekran deneyimi sunuyor. Arkada dörtlü kamera dizilimi ile gelen cihazlarda yapay zekâ destekli AI 96MP ve AI 108MP çözünürlüğün yanı sıra geniş açı, makro ve alan derinliğini birleştirerek mobil fotoğrafçılığa yeni bir bakış açısı getiriyor. Gücünü HyperGame teknolojisine sahip Mediatek Helio G80’in 12nm 8 çekirdekli işlemcisinden ve 5.000 mAH uzun kullanım ömürlü hızlı şarj destekli pilinden alan cihazlar, yüz tanıma özelliği ile üst düzeyde güvenlik sunuyor.
OMIX Türkiye’de teknoloji sektörünü fethetmek için daha önce de başarılı projelere imza atmış Muzaffer Gölcü’nün liderliğindeki deneyimli bir ekibin yönettiği güçlü satış ve servis ağıyla pazara giriyor.

Öncelikli hedef yüzde 10’luk pazar payı elde etmek
OMIX Türkiye CEO’su Muzaffer Gölcü, “OMIX olarak 15 yeni teknoloji ürünümüz ile giriş yaptığımız Türkiye akıllı telefon pazarındaki öncelikli hedefimiz, yüzde 10’luk bir payı elde etmek. Bu hedef doğrultusunda 2022’de başka akıllı telefon modellerimizi de müşterilerimizle buluşturacağız. Bu yeni modellerle pazardaki ürün sayımız 20’yi aşmış olacak. Türkiye’de teknolojinin sadeleştiği ve akıllı teknolojilere herkesin erişebildiği bir pazar yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tam 15 Ekosistem ürünü ve MixO Platformu tanıtıldı
Etkinlikte ayrıca OMIX’in tüm akıllı telefonlarının ve ekosistem ürünlerinin uyum içinde çalışmasını sağlayan yenilikçi platform MixO da tanıtıldı. OMIX ekosistem ürünlerinde bulunan özel bir çip sayesinde hem hızlı ve kolay bir ürün kurulumu sağlıyor, hem de tüm OMIX cihazları en üst düzey güvenlikle MixO platformunda tek bir uygulamadan yönetilebiliyor. Marka ve cihazdan bağımsız olarak çalışan MixO, Apple Store ve Google Play Store’da yerini almış durumda.
OMIX, 5G, yapay zeka ve nesnelerin interneti tabanlı ürünleri ile öne çıkmayı hedefliyor ve ürünlerini MixO çatısı altında tek bir platformda yenilikçi bir teknolojiyle kullanıcılarıyla buluşturuyor.
OMIX akıllı telefonlarının yanı sıra yeni ekosistem ürünlerini de tanıttı. Yenilikçi kablosuz kulaklık modelleri MixBuds Plus, MixBuds Pro, MixPods Pro ile robot süpürge modelleri MixBot Plus ve MixBot Pro, yeni tablet bilgisayar MixTab Pro ile markanın nesnelerin interneti tabanlı ev ürünleri kategorisinde yer verdiği robot kamera, bağlantı çözümleri; MixCam Pro, MixSocket Pro, MixPlug, MixLight Pro, MixWi-Fi Plus, MixWi-Fi Pro ve MixAir Desktop Pro’nun yer aldığı 15 ürün OMIX tarafından Türkiye pazarına sunuldu.

Kendini sürekli geliştiren yapay zeka
Her detayında teknolojiyi bir üst seviyeye taşıyan, hayatı kolaylaştıran ve beklentileri yükselten zekanın geldiği son nokta; Omix UI V11.2

Oyun Modu
Game Zone, maksimum performans, gerçekçi sesler ve dokunmatik hassasiyeti ile kesintisin oyun heyecanı sunar.
Kenar çubuğu özellikleri ile bildirimleri engelleyebilir, çağrıları hoparlörden yapabilir, gelen aramaları otomatik olarak reddedebilir ve tek dokunuşla RAM temizliği yapıp oyunu hızlandırabilirsin.
Oyun içi ekran kilitleme özelliği ile, ekran üzerinde bir kalkan oluşturabilir, telefonu bırakıp geri geldiğinde oyununun kapanmasını engelleyebilirsin.

Kısa yolları kullan Maksimum işlemci performansı ile en iyi oyun deneyimi

Ses kalitesi modu ile daha gerçekçi sesler
Dokunmatik hassasiyeti seçeneği ile konforlu oyun deneyimi
Tek tuşla RAM temizleme seçeneği
Aramalarda hoparlörden konuşma özelliği
Gelen aramaları reddetme özelliği
Bildirimleri kapatma özelliği
Ekran yansıtmaya hızlı geçiş
Oyun içi ekran kilitleme özelliği
Çocuk Modu
Tek dokunuşla telefonun kullanım süresini ayarlayabilir, sadece uygun gördüğün uygulamaları seçebilirsin.
Çocuk modu sayesinde mobil veriyi kısıtlayabilir, mobil internetin kullanımını engelleyebilirsin.
Süre ayarlama
Uygulama seçme
Mobil veriyi her zaman kapalı tutma
Güvenlik Modu
3 ayda bir sağlanan güvenlik güncellemelerin yanında, kamera ve mikrofonu tek dokunuşla kapatıp toplantı ve özel görüşmelerini güvenle yapabilir, uygulamalarına şifre atayabilir, internette izlenme endişesi yaşamadan sörf yapabilirsin.
Acil durum modu ile birlikte SMS yolu ile belirlediğin kişilere konum bilgisi iletebilir, her an güvende hissedebilirsin.
Konum gönderme özelliği internet olmadan SMS ile yapılır, doğruluk olarak en yaklaşık konum sonucuna ulaşır.
Uygulama kilidi atama
Parmak izi ile kilitli uygulama görüntüleme
Mikrofondan dinlemeyi engelleme
Face ID
Parmak izi
Kamerayı izlemeyi engelleme
Acil durum modu ile birlikte konum bilgisi gönderme
Google Asistan
Google Asistan butonu, hızlı bir şekilde ayarlanarak birden fazla özelliği tek tuşla sunar.
Medya işlevi sayesinde fotoğraf çekebilir, müzik dinlerken bir sonraki parçaya geçebilir, uygulama çalıştırabilir veya Google Asistan'a bağlanabilirsin.
Google asistan işlevi
Medya işlevi
Müzik oynatma/durdurma (desteklenen uygulamalar)
Fotoğraf çekme
Google asistan
Uygulama başlatma
Tek tıklayarak uygulama başlatma
Çift tıklayarak uygulama başlatma
Akıllı Destek ve Launcher
Dinamik ikonlar, birbirinden farklı 12 adet tema, widget ve geçiş efektleri ile daha keyifli bir deneyim yaşarsın.
Akıllı Destek ile birlikte gelen 3 parmak hareket özelliği ile pratik bir şekilde ekran görüntüsü alabilir ve ekranı ikiye bölebilirsin.
Süper ekran yakalama moduyla ekran kaydı alabilir, uzun ekran görüntüsü ve eğlenceli modları kullanabilirsin.
Dinamik ikonlar
Bildirim noktalarının görüntülenmesi
Masaüstü düzeninin kilitlenmesi
Uygulamaların ekrandaki yerleşim düzeni (4x4, 5x4, 5x5)
12 adet tema ile birden fazla simge
Birden fazla geçiş efektleri
3 parmak hareketleri
Süper ekran yakalama modu

Önceki ve Sonraki Yazılar
Atıf Ünaldı Arşivi