Şırnak Valisi'nden AK Partili adaya: Sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor

Şırnak Valisi'nden AK Partili adaya: Sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor
Şırnak Valisi Osman Bilgin, kendisini Habur sınır kapısından arayan AK Parti Şırnak birinci sıra milletvekili adayı Arslan Tatar'a telefonda destek verdi, "Halkın mutluluğun sağlanabilmesi için sizin ve bizim gibi insanların...

Şırnak Valisi Osman Bilgin, kendisini Habur sınır kapısından arayan AK Parti Şırnak birinci sıra milletvekili adayı Arslan Tatar'a telefonda destek verdi, "Halkın mutluluğun sağlanabilmesi için sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor" dedi.

Vekil adayı Tatar, telefon görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüşmede Vali Bilgin şu ifadeleri kullanıyor:

Gençlerimizin kararı, bizim kararımızı ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim, bizim için en önemlisi halkın refahın mutluluğu ama halkın mutluluğun sağlanabilmesi için, sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor. Sayın vekilimizin fikirleri bizim çok çok önemli ve anlamlı. Süreci böyle bir şekilde yürütmemiz halinde hep birlikte el ele verip yarın 24 saati sıkıntısız bir şekilde yürütmemiz gerekir.

Habur sınır kapısında, Şırnaklılar için bekleme süresi 4-5 güne çıkabiliyor. Arslan Tatar, seçilmesi durumunda gümrük kapısında bekleme süresini 24 saate indireceğini vaat ediyor.