SİVAS’TAN 200 OTOBÜS

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 20, 2022 / 14:49

Sivas Belediyesi, Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına gitmek isteyen kırmızı-beyazlı taraftarlar için otobüs seferleri düzenleyecek.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek organizasyon hakkında bilgi verdi.

Sivasspor’un finale çıkmasıyla yönetim, teknik heyet ve futbolcuların işini yaptığını belirten Bilgin, “Şehre, şehrin yöneticilerine düşen de belli görevler var. Sivas’ta yaşayan taraftarımızın İstanbul’a gidip takımını desteklemesi, takımın 12. gücü olması için ‘üzerimize düşen görevi yapalım’ dedik. Başkanımızla görüştük, yönetimimizle görüştük. Şu ana kadar Sivasspor’a yaptığımız her desteği istişareyle yaptık. Sivas’ta olup da biletini alan herkesi İstanbul’a götürmeyi planlıyoruz. 200 araçla ilgili çalışmamızı tamamladık, 200 otobüsle şu anda hazırız. 200 araçtan fazla talep olursa onları da götüreceğiz, kimseyi mağdur etmeyeceğiz” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top