Siyahilerin onur gecesi

Siyahilerin onur gecesi
Müzik, sinema ve spor alanında siyahilerin onurlandırıldığı Black Entertainment Television (BET) Ödülleri, önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Silk Sonic, 3 ödülle gecenin kazananı olurken; Sean “Diddy”...

Müzik, sinema ve spor alanında siyahilerin onurlandırıldığı Black Entertainment Television (BET) Ödülleri, önceki gün Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Silk Sonic, 3 ödülle gecenin kazananı olurken; Sean “Diddy” Combs, Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile onurlandırıldı. Törende, Oscar’da attığı tokatla gündemden düşmeyen Will Smith’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü verildi. En İyi Yeni Şarkıcı seçilen Latto, ödülünü alırken gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü şarkıcı Lizzo›nun, ‹About Damn Time› adlı son hiti ile sahnede güçlü bir performans sergilediği törende, sahneye çıkan pek çok isim, ABD›de birçok eyalette kürtaja erişimi kısıtlayan mahkeme kararını eleştiren konuşma yaptı. Brandy’nin Jack Harlow ile sürpriz performans sergilediği gecede Mariah Carey de Latto ile yaptığı sahne şovuyla beğeni topladı.