SİYASİ MÜSİLAJ

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 1, 2021 / 09:27

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Kıyılarımız nasıl müsilajdan dolayı oksijensiz kalma tehlikesi varsa, siyasette de bir müsilajla karşı karşıyız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Bunca yalanı büyük bir keyifle ardı ardına sıralayan siyasetçi sıfatlı bu ruh hastası” diyen Erdoğan, partilerine ve iktidarlarına karşı saldırıların artacağının anlaşıldığını söyledi.
Muhalefetin Kanal İstanbul’la ilgili “ödeme yapmayız” sözlerine değinen Erdoğan, ‘’Bunlar daha şimdiden ya devlet nedir, devlet yönetmek nedir, bunlardan haberleri bile yok. Uluslararası bir tahkim mekanizması var bundan da haberleri yok. Biz iktidar olduk, bizden önceki borçlanmaları ödemedik mi? Niye, devlet budur da onun için. Ama bunlar devlet değil zillet’’ ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Hukuk önünde hesap sorulacak hususların avukatlarımız vasıtasıyla takipçisiyiz. Diğer hususlarda ise CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil, psikiyatrinin konusudur” dedi.
Erdoğan, muhalefetin projeyle ilgili olarak “ödeme yapmayız” deyip Deutsche Bank’a tehdit salladığını öne sürdü.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top