‘Siyasi şizofren’

‘Siyasi şizofren’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin hedefinde Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çağrısı yapan Millet İttifakı ve HDP vardı. Muhalefetin Türkiye’ye bir gelecek vaat etmediğini...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin hedefinde Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çağrısı yapan Millet İttifakı ve HDP vardı. Muhalefetin Türkiye’ye bir gelecek vaat etmediğini iddia etti. Muhalefetin yeni kurucu meclis, Kürt sorununun demokratik çözümü gibi vaatlerine “Hele bir çıksınlar sokağa da acılı şekilde görsünler Hanya’yı Konya’yı. Hodri meydan, Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmadı, sokakta bulunmadı, sokağa bırakılmayacak, sokağın girdabına, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir.” dedi. İYİ Parti’deki FETÖ tartışmasına ilişkin ise “Zillete düşenler millete faydalı olamazlar” ifadelerini kullandı.
Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın boykot çağrısına değinmezken, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u “siyasi şizofren” sözleriyle eleştirdi.