Siz mafyaya teslim ettiniz temizliği biz yapacağız

Siz mafyaya teslim ettiniz temizliği biz yapacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarına ilişkin olarak, “Bütün bu rezaletler yaşanırken ağzından açıp tek laf etmiyor. Mafyadan izin alacak. Erdoğan ‘her şeyin sorumlusu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarına ilişkin olarak, “Bütün bu rezaletler yaşanırken ağzından açıp tek laf etmiyor. Mafyadan izin alacak. Erdoğan ‘her şeyin sorumlusu benim’ diyorsa, Türkiye Cumhuriyeti devletini mafyaya teslim eden de Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti devleti için artık bir milli güvenlik sorunudur” dedi.
Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Sedat Peker’in videoları üzerinden iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirirken, “Bir yeraltı çetesinin lideri dikkatle dinleniyorsa iktidarda sorun var demektir. Mafya ile siyasetçi el ele kol kola yürürse kaybeden Türkiye’nin itibarıdır. Bütün dünya bizimle dalga geçiyor. Bunlarda Allah korkusu da yok! Para için yapmayacakları hiçbir şey yok” ifadesini kullandı.
TARİH TEMİZLEME GÖREVİNİ BİZE VERECEK
Erdoğan’a bir kez daha erken seçim çağrısı yapan CHP lideri, “Hadi Erdoğan, vakit tamam, seçim zamanıdır şimdi bu zaman. Allah’ını seversen seçimden kaçma. Er meydanında bekliyorum seni, zaman sandık zamanıdır, milletten korkma. Gel kardeşim, seçimi yap, sandığı koy. Devleti namusuyla birlikte aydınlığa çıkaralım, sözüm sözdür, bunu yapacağım!” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, “Kirlenen Türkiye’yi temizleme görevini tarih bize verecektir, bu bizim görevimiz” dedi.