Sizi gidi yalancı kolpacılar sizi

Sizi gidi yalancı kolpacılar sizi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Ankara’nın Etimesgut ilçesinde toplanan vatandaşlara hitap etti. “Başbakan Meral” sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Akşener, “Böyle bağırıyorsunuz,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Ankara’nın Etimesgut ilçesinde toplanan vatandaşlara hitap etti. “Başbakan Meral” sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Akşener, “Böyle bağırıyorsunuz, birileri sinir oluyor. Yapmayın, insanların sinirini bozmayın, muhteremlerin asabını bozmayın” dedi.

“Bu bir harami düzendir” diyen İYİ Parti lideri, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Meral Akşener’e ‘Etimesgut’ta PKK’lı ama Batman’da faili meçhulcü’ diyorlar. Hayatlarında PKK’ya taş atmamışlar, bize hakaret edebiliyorlar. Sizi gidi yalancı kolpacılar sizi. Şüpheniz var mı, milliyetçiliğimden şüpheniz var mı? Bu can bu bedende durdukça, bizi Kürtlerle düşman edemeyecekler. Kürtlere yanlış bir kelime söylemeyeceğiz, söyletmeyeceğiz. Hem bu harami düzeni yıkacağız hem de kolpacılığı ortadan kaldıracağız. Hepimiz el ele vereceğiz. Çünkü seçmen velinimettir. Senin çocuğun ağlarken birilerinin ki keyif çatıyorsa o bir harami düzendir.”