Sokak ortasında infaz

Sokak ortasında infaz
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı.Çavuşbaşı Caddesi'nde vurulan Çelik'in durumunun...

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile ilgili paylaşımlarda bulunan Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı.

Çavuşbaşı Caddesi'nde vurulan Çelik'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada kendisini 'Cenk Çelik Ümraniye' şeklinde tanıtan Çelik, Sedat Peker aleyhindeki videoları ile biliniyordu. Paylaşımlarında silahlı fotoğraflarını da kullanan Çelik'in vurulması "hesaplaşma" yorumlarını beraberinde getirse de saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor.

SEDAT PEKER’DEN 'CENK ÇELİK' AÇIKLAMASI

Saldırının ardından Peker’in avukatı Ersan Barkın Peker’le FaceTime üzerinden yaptığı görüşmeyi aktararak, Peker'in dün yaşanan olaya dair söylediklerini aktardı.

Barkın'ın paylaşımına göre Peker, Çelik'e yapılan saldırıyla ilgili "Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir" dedi.

“KOMPLOLARA BAŞVURMAK ASLA ONURLU BİR DAVRANIŞ DEĞİL"

Peker ayrıca "Bugün, yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi. Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir. Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir" ifadelerini kullandı.

PEKER’İN EVİNE SİLAHLI SALDIRIDA BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in evine düzenlenen ve bir kişinin yaralandığı saldırı ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir şüpheli tutuklandı.

Beykoz'da yaşanan silahlı kavganın ardından gözaltına alınan biri kadın 5 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ömer Ş. tutuklanırken, diğer 4 şüpheli serbest bırakıldı.