Sorunların kaynağı ülkeyi yönetenler

Sorunların kaynağı ülkeyi yönetenler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Hasret Sona Eriyor: Başkent Yeni Otobüsleri ile Buluşuyor’ programına katıldı.İYİ Parti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Hasret Sona Eriyor: Başkent Yeni Otobüsleri ile Buluşuyor’ programına katıldı.

İYİ Parti lideri Akşener, “20 yıldır aynı zihniyetin benzer isimlerin yönettiği bir Türkiye’deyiz. O gün doğmuş çocuklar bugün oy kullanabilir haldeler. Ama bir şey oluyor. Niçin belediyeler önemli? Niçin ben bu belediyeler alınabilsin diye Kılıçdaroğlu şahidimdir, çırpındım. Niçin önemli? İşte bugün bu hizmetle ne kadar önemli olduğunu biliyoruz” dedi.

Akşener’in konuşmasından şu ifadeler öne çıktı:
“Millet İttifakı için ne dediler? ‘Bunlar iki kazı güdemezler’ dediler, şunlar böyle şöyle dediler. Bizim yakın zamanda vatandaşımızın tercihiyle bu zihniyeti bu ülkenin yönetiminden göndermenin yolu neydi? Somut bir başarı öyküsü oluşturmaktan geçiyordu. Büyükşehir belediye başkanlarımızın yaptıkları doğru dürüst çalışmaların farkındayız. PKK, DHKP-C iftiraları çöktü, bunlar her şeye karşılar hizmet yapmazlar iftirası çöktü, yardımların duracağı iftirası çöktü. Seçim ne zaman olur bilemiyorum ama Millet İttifakı’nın adayının 13. Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum.

MEMLEKETİN AKILLI ADAMLARA İHTİYACI VAR
CHP lideri Kılıçdaroğlu ise törende yaptığı konuşmada, “Bu memleketin çılgın adamalara değil akıllı adamlara ihtiyacı var. Olayı bilen insanlara ihtiyacı var. Sorunları masaya yatırıp açık yüreklilikle tartışan insanlara ihtiyacımız var. Kibirlilere değil alçak gönüllü, ülkesi için çalışan insanlara ihtiyacımız var. Ancak sorunları böyle çözebiliriz. Aklı başında olan herkesin bu gidişten kaygı duyduğunu biliyoruz. Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu yok. Akıl, bilgi, birikim, istişare ile bütün sorular çözülür. Ne kadar ağır yük alırsak alalım bütün sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi.