Soruşturmada sürpriz ifade MHP’li Başkan’dan

Soruşturmada sürpriz ifade MHP’li Başkan’dan
İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili ifadesi alınanlar arasında MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da olduğu ortaya çıktı. Emniyet’in,...

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili ifadesi alınanlar arasında MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da olduğu ortaya çıktı. Emniyet’in, İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit ettiği ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığı öğrenildi. İlhan, T24’ün sorusu üzerine, “Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından” dedi.

İlhan, MHP Şırnak İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, “Bilgim ve rızam dışında GSM operatörü üzerinden 24 Nisan 2019’da adıma bir hat çıkarılmış. Adıma kayıtlı, ben, eşim ve çocuğumun kullandığı 3 hat dışında kimlik bilgilerim ele geçirilerek çıkartılan hat aracılığıyla şahsım ve partim üzerinde bir oyun tertip edilmeye çalışılmaktadır.” dedi.

İlhan hakkındaki haberlerle ilgili hukuki süreç başlatacağını söyledi.