Sosyal medya bu masayı konuştu

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 3, 2022 / 08:00

AKP teşkilatı, 81 ilde “Vefa İftarı” adı altında bir iftar programı düzenledi. Programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması da dinletildi. AKP Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar ise görkemli sofrası ile dikkat çekti.

Bir otelde düzenlenen programa Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel’in yanı sıra partinin Kahramanmaraş milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, eski milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sosyal medya kullanıcıları, Erdoğan’ın, “Bazı kesimlerde şükürsüzlük, tatminsizlik aldı gidiyor” sözlerine atıf yaparak iftar masasını eleştirdi.

Erdoğan ne demişti

Tıka basa dolu iftar sofrası fotoğrafına tepkilerin bir nedeni de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Mayıs’taki iftar programında söylediği sözler. Erdoğan işçilerle buluşmasında, “Maalesef ülkemizde bazı kesimlerde bir şükürsüzlük, tatminsizlik, karamsarlık hali aldı başını gidiyor. Halbuki önce elimizdekilere şükür edeceğiz, sonra daha iyisi, daha güzeli için çalışacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top