Sosyete damadı görevinden al

Sosyete damadı görevinden al
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37’nci Olağan Kurultay sonrası ilk kez Parti Meclisi Toplantısı açılışında konuştu. Hedefinde iktidar partisi ve Erdoğan olan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’a 83 milyonun önünde bir...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 37’nci Olağan Kurultay sonrası ilk kez Parti Meclisi Toplantısı açılışında konuştu. Hedefinde iktidar partisi ve Erdoğan olan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’a 83 milyonun önünde bir çağrım var; Hâlâ bu milleti seviyorsan o sosyete damadın görevine son ver. Onu savunmaya kalkma, bu sosyete damadın ekonomiden anladığı yok” diye konuştu.
“BİZ ÇÖZECEĞİZ”
Yaş ortalaması 48 olan Parti Meclisi’nin yüzde 41,6’sının yenilendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “60 kişilik Parti Meclisimizin 39’u erkek, 21’i de kadın. Biz Türkiye’nin onlarca yıldır çözülemeyen sorunlarının çözümüne talibiz.” dedi.
“18 YILDIR BİR KİŞİ EGEMEN”
Kılıçdaroğlu AK Parti seçmenine seslenerek, “18 yıldır bir kişi, Türkiye’nin hemen her yerine egemen. Valisi, kaymakamı kendi emrinde. Eğer 18 yıldır ülkeyi yönetiyor, on binlerce çocuk yatağa aç giriyorsa, bir sorun var demektir. İktidardaki partilere oy veren seçmenlere sesleniyorum. Bu ülkede çocuklar açlıktan ölüyorsa, bir çocuk bile gece yatağa aç giriyorsa bunun vebaline iktidardaki partilere oy verenler de ortaktır.” dedi.