Soylu’dan Fetö-roman

Soylu’dan Fetö-roman
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına yanıt veren İçişleri Bakanı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Programda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına yanıt veren İçişleri Bakanı Soylu, "Ana muhalefet lideri maalesef hezeyanlar içerisinde. Siyasetini iftira ve yalana dayandıran bir anlayış söz konusu. Geleneksel bir iftira ve yalan siyasetiyle, dezenformasyonla karşı karşıya olduğumuzu ifade etmeliyim" dedi. Elindeki kırmızı dosyayı gösteren Bakan Soylu, "Bu bir 'FETÖ' roman. Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' ilişkisini ortaya koyan. 32 basamak bir FETÖ ilişkisi. Bu dosya açılacak" dedi.


ÖNSÖZÜNDE’NE İSTEDİNİZ DE YAPMADIK’ DİYE BAŞLAYAN KİTABA BAKSIN
CHP Sözcüsü Faik Öztrak Öztrak, Soylu'nun sözleri için “Süleyman Soylu, FETÖ roman arıyorsa önsözünde, ‘Ne istediniz de yapmadık' diye başlayan kitaba bakacak” dedi. Öztrak, Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere temasları ile ilgili soru üzerine de “Ne derlerse desinler biz ülkemizi kara paranın değil tertemiz sermayenin merkezi yapmaya kararlıyız. Ülkemizin imkanlarının, gençlerimizin hizmetine, bölgesel kalkınmamızı sağlamanın hizmetine sunmak için her türlü çabayı göstermeye kararlıyız. Kim ne derse desin.” diye konuştu.


CANIN CEHENNEME
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de "FETÖ’den ilk siyasi ihraç!!! FETÖ'nün finansmanı ile 51 il gezip 2010 referandumunda Evet’e çalışıp Demokrat Parti'den ihraç edildin sen! İçi boş kırmızı kitap şantajlarına pabuç bırakmayız. FETÖ'nün de senin de canın cehenneme. Yalanların ve iftiralarında boğulacaksın!!!" ifadelerine yer verdi.