SÖZ SİNAN BOLAT’TA

SÖZ SİNAN BOLAT’TA
Belçika ekibi Westerlo’da forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, A Milli Futbol Takımı’nda kadro tartışmalarının her zaman olacağını, milli takıma çağrıldığı zamanlarda kendisine yapılan eleştirileri de normal karşıladığını...

Belçika ekibi Westerlo’da forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, A Milli Futbol Takımı’nda kadro tartışmalarının her zaman olacağını, milli takıma çağrıldığı zamanlarda kendisine yapılan eleştirileri de normal karşıladığını söyledi.

Westerlo’nun ortaya koyduğu vizyona inandığı için transfer teklifini kabul ettiğini belirten deneyimli kaleci, “Hasan Çetinkaya abi ve Oktay Ercan Başkan’la güzel görüşmelerimiz oldu. Kulübün hedeflerini bana anlattılar. Hocamızla da beraber oturduğumuzda samimi bir ortam oluştu. Bu projenin içinde olmamı istediler, ben de bu projeye çok inandığımdan Westerlo’yu seçtim. Westerlo adına hedeflerimiz çok büyük. Bu sene birinci lige çıktık. İlk hedefimiz ligde kalmayı en kısa sürede garantilemek. Daha büyük hedeflerimiz de var. İyi sonuçlar alıp ilerleyen dönemde Avrupa kupaları ve şampiyonluk hedeflerimiz de bulunuyor” ifadelerini kullandı.