Söz sırası Akşener’de

Söz sırası Akşener’de
Halk TV yazarı İsmail Saymaz, İYİ Partili bir ismin, Meral Akşener’in Saraçhane konuşması ile ilgili olarak, “İmamoğlu’nun hakkı gasp edilmiş. Aday olmaz artık. Öyle bir duruma düşürdüler ki mümkün değil aday olabilmesi....

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, İYİ Partili bir ismin, Meral Akşener’in Saraçhane konuşması ile ilgili olarak, “İmamoğlu’nun hakkı gasp edilmiş. Aday olmaz artık. Öyle bir duruma düşürdüler ki mümkün değil aday olabilmesi. Sadece dayanışma yapıldı” dediğini iletti.

Saymaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “CHP’nin içişlerine müdahale” açıklamasına, cuma (23 Aralık) günü Fox TV’deki, “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programında yanıt vereceğini yazdı. Saymaz, “O güne dek konuşmama, yorum yapmama ve demeç vermeme kararı alındı” dedi.

Saymaz, dünkü yazısında İYİ Parti kulislerinden edindiği bilgileri aktardı. İsmini açıklamadığı İYİ Parti’nin ağır toplarından bir isme, “CHP’nin iç işlerine müdahale mi ediyorsunuz?” diye soran Saymaz, “Bizim söylediklerimiz 6-7 aydır söylediklerimizin tekrarı. Bugüne kadar niye iç işlerine müdahale diye nitelendirmediler?” yanıtını aldığını belirtti.