SÖZÜM ONA ANNE

SÖZÜM ONA ANNE
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan toplantıda “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diyen AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Meryem Demir’e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.Önceki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan toplantıda “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diyen AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Meryem Demir’e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.
Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla 137. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı yaptı. Çorum’dan toplantıya katılan İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” dedi. Erdoğan ise “Haşa, Allah onları en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin” diye yanıt verdi. Meryem Demir’in bu sözlerine sosyal medyadan tepki geldi.
‘ALEVİLERE DE YARDIM YAPILIYOR’ DEMİŞTİ
Meryem Demir, Şubat ayında belediye meclis toplantısında Gıda Bankası’ndan yapılan yardımları örnek göstererek, “Alevi vatandaşlarımız veya bize oy vermeyenlere de yardım yapılıyor” açıklaması ile gündeme gelmişti.