"Sözünü tutacağını umuyorum" diyen Icardi'ye Ümit Özat'tan çağrı: Geldin geldin, gelmedin Messi'yi çağırırım

"Sözünü tutacağını umuyorum" diyen Icardi'ye Ümit Özat'tan çağrı: Geldin geldin, gelmedin Messi'yi çağırırım
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı kırmızıya boyarım" diyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'a sosyal medya hesabından bir mesaj yolladı. Icardi'nin "Sözünü tutacağını umuyorum"...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı kırmızıya boyarım" diyen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'a sosyal medya hesabından bir mesaj yolladı. Icardi'nin "Sözünü tutacağını umuyorum" mesajına yanıt veren Özat, "12'de yayınıma bekliyorum; geldin geldin, gelmedin Messi'yi çağırırım" dedi.

Sezon başında "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım.” diyen Ümit Özat, Arjantinli futbolcu 19 gole ulaştığında Twitter hesabından “Allah’ın varsa 1 gol daha atmazsın.” paylaşımı yapmıştı. Galatasaray’ın Ankaragücü’nü 4-1 yendiği maçta 2 gol atan Icardi, gol sayısını 21’e yükseltince Ümit Özat’a sözünü hatırlattı.

"Sözünü tutacağını umuyorum"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Icardi, “Ümit sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

"12'de yayınıma gel"

Icardi'ye sosyal medya hesabından çağrı yapan Ümit Özat, şunları kaydetti:

"Icardi canım kardeşim günaydın. Yeni kalktım baktım ki Instagram’da beni paylaşmışsın. Seni ve şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Yalnız arkadaşlarına, hocana, camiana sorabilirsin, 2001-2007 arasındaki Ümit Özat’ın kaptanlığındaki Fenerbahçe’ye denk gelseydin ne bu şampiyonluğu yaşardın ne de böyle rahatça gol kralı olurdun. Maalesef  benim oynamadığım döneme denk geldin. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin. Seni gece 12’de yayınıma bekliyorum. Geldin geldin, gelmedin Messi’yi çağırırım."